Haalariharjoittelija, ratatyökoneet
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme haalariharjoittelijoita ratapalveluihin isoille ratatyökoneille Kouvolan, Tampereen ja Joensuun alueille kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infra-alan ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. Tehtävässä pääset työskentelemään maastossa nykyaikaisilla ratatyökoneilla (mm. ratakuorma-auto, tukemiskoneet) erityyppisissä radan rakennushankkeissa ympäri Suomen ammattitaitoisten osaajien kanssa.

Tehtävässä on mahdollisuus työskennellä 7 päivää töissä ja 7 päivää vapaalla työrytmillä. Harjoittelun aikana pääset tutustumaan ratatyökoneiden mielenkiintoiseen maailmaan. Destialla sinua odottaa kannustava työyhteisö, jossa töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Ensisijainen työskentelyaika on toukokuusta elokuuhun tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Kouvolassa, Tampereella tai Joensuussa, mutta työkohteet sijaitsevat ympäri Suomen rataverkkoa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. Arvostamme haluasi oppia ja kehittyä sekä kasvaa isompiin saappaisiin.

Odotamme käynnissä olevia maanrakennusalan ammattikoulun opintoja. Työtehtävät ovat pääasiassa maastotöitä ja työkohteet sijaitsevat ympäri Suomen rataverkkoa, joten työnluonne edellyttää B-luokan ajokorttia ja matkustusvalmiutta. Odotamme myös, että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta rataturvallisuuden pätevyyden koulutamme tarvittaessa. Katsomme aiemman työkokemuksen ratatöistä tai maanrakennuskoneista eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään kalustopäällikkö Kalle Hyry, 044 770 0406 tai kalle.hyry@destia.fi ja työmaapäällikkö Jere Konttinen, 040 673 1883 tai jere.konttinen@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Kouvola, Tampere, Joensuu

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot