Haalariharjoittelija rakennustyömaalle, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Me WorkPowerilla olemme aloittaneet haalariharjoittelijoiden rekrytoinnin kesälle 2021 Pirkanmaan alueelle!

Haalariharjoittelu suoritetaan yleensä rakennusalan AMK/DI opintojen 1. ja 2. vuoden kesinä. Haalariharjoittelussa pääset näkemään kentältä rakennusalan eri vaiheita, ja tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan ammattilaisena sekä tukee opintojen edistymistä. Haalariharjoittelun työtehtävät ovat vaihtelevia ja työkohteetkin saattavat vaihtua kesän aikana. Asiakasyritysillämme on kohteita ympäri Pirkanmaan mm. Tampere, Nokia, Lempäälä, Pirkkala yms. Työmaiden vaihtuminen antaa mahdollisuuden nähdä erilaisia työvaiheita sekä kohteita uudis -ja saneerauspuolelta. Haalariharjoittelu kauttamme on loistava tilaisuus verkostoitua rakennusalan yrityksiin. Työtehtävät haalariharjoittelijana vaihtelevat aikaisemman kokemuksen ja tietysti rakennustyömaiden vaiheiden mukaan. Haalariharjoittelijalta odotetaan valmiutta tehdä aputöitä kuten kanto- ja raivaustöitä.

Työkokemusta haalariharjoittelijalta ei vaadita, vaan sitäkin tärkeämpää on motivaatio kehittää itseään rakennusalan ammattilaisena ja omalla urapolulla eteenpäin. Eduksi tässä työtehtävässä on hyvä fyysinen kunto ja auto helpottaa kulkua työkohteisiin. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka voit myös suorittaa verkossa! Lisätietoja saat haastattelussa.

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Harjoittelujakso alkaa touko – heinäkuussa sopimuksen mukaan ja kestää n. 1-3kk.

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee timanttinen raksatiimi. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan harjoittelupaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. 

Ole ajoissa ja täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika! 

Kesän rekrytointeja WorkPowerilla hoitaa:

Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Jasmi Hietanen p. 040 646 2426 / jasmi.hietanen@workpower.fi

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 asti toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on n. 24M€.

 

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, haalariharjoittelu, raksa, työmaa, rakennusmies, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424146
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere