Haalariharjoittelija rakennusalalle, KESÄTYÖ 2022
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Rekrytoimme jälleen asiakasyrityksillemme haalariharjoittelijoita Tampereen alueelle kesäksi 2022. Tulemme palkkaamaan yli 100 kesätyöntekijää tulevalle kesäkaudelle 2022. Avoimia työpaikkoja aukeaa runsaasti kevään ja koko kesän aikana.

Haalariharjoittelu suoritetaan yleensä rakennusalan AMK/DI opintojen 1. ja 2. vuoden kesinä. Haalariharjoittelussa pääset näkemään kentältä rakennusalan eri vaiheita, ja tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan ammattilaisena ja rakennustyömailla pääset syventämään asiantuntijuuttasi alan opinnot tukenasi.

Haalariharjoittelun työtehtävät ovat vaihtelevia ja työtehtävät määrittyvät oman osaamisesi mukaan. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa rakennusalan työkokemusta vaan hyvällä asenteella ja oppimishaluisella työotteella pääset hyvin alkuun. Mikäli omaat jo aikaisempaa rakennusalan työkokemusta niin katsomme sinulle osaamistasi vastaavia työtehtäviä. Työtehtävät vaihtelevat myös rakennustyömaiden vaiheiden mukaan.  Haalariharjoittelun aikana pääset halutessasi näkemään useamman erilaisen kohteen esim. uudis -ja korjausrakentamisen kohteita ja tietysti työmaan etenemisen mukaan myös erilaisia työvaiheita. Pääset kesän aikana siis verkostoitumaan rakennusalan suurimpiin yrityksiin ja rakentamaan omaa urapolkuasi.

Työtehtäviäsi kesän aikana voivat olla mm. kanto-, raivaustyöt ja yleinen työmaan järjestely, suojausten laitto ja poisto, muottien putsaus ja lajittelu, kokeneiden ammattilaisten avustaminen, piikkaus ja hionta sekä muut tehtävät oman osaamisen ja oppimiskyvyn mukaan. 

Eduksi tässä työtehtävässä on hyvä fyysinen kunto ja auto helpottaa kulkua työkohteisiin, mutta ei ole välttämätön, sillä suurin osa kohteista sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Mutta ei hätää, mikäli sinulta ei työturvallisuuskorttia vielä löydy, voit käydä suorittamaan korttikurssin ennen töiden aloitusta ja korttikoulutukset löydät täältä .

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Harjoittelujakso alkaa touko – heinäkuussa sopimuksen mukaan ja kestää n. 2-4kk. Voit päättää itse kesätöiden aloitus -ja lopetusajankohdan. Työskentelyä on mahdollisuus jatkaa syksyllä osa-aikaisena opintojen ohessa. 

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet koko työskentelysi ajaksi. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja helposti lähestyttävä WorkPowerin raksatiimi. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan harjoittelupaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan.

Kuulostiko hyvältä? Jätä hakemus meille jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa HR-koordinaattorimme Ira Martin p. 040 676 6383.

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 asti toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2500 henkilöä. Liikevaihtomme on n. 30M€.

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550627
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere