Haalariharjoittelija, radan kunnossapito (KP5)
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme haalariharjoittelijoita ratapalveluihin radan kunnossapitoon alueelle 5 (KP5, Äänekoski-Orivesi) kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Tässä tehtävässä pääset mukaan radan ja turvalaitteiden kunnossapitoprojektiin (KP5) Haapamäen tähti, joka käynnistyy vuonna 2022. Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Kokeneen työryhmän mukana olet suorittamassa monipuolisia radanpidon töitä rataosuuksilla, jotka ulottuvat Äänekoskelta Jyväskylän kautta Vaasaan, Seinäjoelta Kaskisiin sekä Haapamäeltä Orivedelle. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. 

Radan kunnossapidon projektissa pääset tutustumaan rautatieympäristöön ja radan monipuolisiin töihin, joilla varmistetaan junaliikenteen turvallinen kulku. Työssäsi pääset näkemään ja kokemaan asioita, joita ei takuuvarmasti opeteta koulun penkillä. Saat varmuudella erilaisen ja uudenlaisen kokemuksen infra-alan työmahdollisuuksista tässä tehtävässä. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä sekä positiivisella meiningillä.

Työn aloitus ajoittuu toukokuuhun ja kestää syyskuun loppuun asti. Työt ajoittuvat pääasiallisesti klo 07:00 - 15:00, mutta ilta-, yö- ja viikonlopputöitä on myös satunnaisesti. 

Mitä odotamme?

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet infra-alaa opiskeleva, joka ei pelkää haastaa itseään uudenlaisella kokemuksella. Työssä menestyy parhaiten henkilö, joka on kiinnostunut ratamaailmasta ja aidosta työn tekemisestä. Ihmisten toimeen kanssa tuleminen on edellytys, koska töitä tehdään koko ajan ryhmän tai työparin kanssa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Antti Vierimaa, 040 555 7840 tai antti.vierimaa@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Seinäjoki

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot