(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoittelija, Raaseporin maanteiden hoitourakka
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme haalariharjoittelijaa maanteiden hoitourakkaan Raaseporiin kesäksi 2020. 

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin ratainfran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Tässä kesätyössä pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä sekä tutustumaan kunnossapitourakan ja erilaisten rakentamishankkeiden vaihteleviin työtehtäviin. Tehtävät sijoittuvat touko-elokuun väliselle ajalle. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäällikkö Eero Mikkola, 040 012 8027 tai eero.mikkola@destia.fi ja työmaapäällikkö Tom Eliasson, 040 060 2515 tai tom.eliasson@destia.fi


Etsimämme henkilö

Odotamme haalariharjoittelijalta vähintään ammattikorkeakoulun 1. vuosikurssin suoritusta. Työ on myös liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia. 


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Raasepori

Rekrytoinnin eteneminen

Hakemuksesi käsittelee se henkilö, jonka yhteystiedot ovat rekrytointi-ilmoituksessa. Saat viestin, kun hakemusten käsittely aloitetaan. Saatamme kutsua potentiaalisia hakijoita haastateltavaksi jo hakuaikana, mutta käymme kaikki hakemukset läpi viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli emme etenisi kanssasi haastatteluvaiheeseen, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.