(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoittelija Puolangan alueurakkaan, kesätyö
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme haalariharjoittelijaa Puolangan alueurakkaan kesäksi 2019. Työnkuvaan kuuluu levähdysalueiden hoitoa, liikennemerkkien ja opasteiden vaihto/hoitotöitä, siltojen tarkastusta, viheralueiden hoitotöitä sekä muita erilaisia liikenneympäristön hoitotöitä. Töitä saattaa myös olla mahdollisilla rakennushankkeilla. Työn aloitus ja kesto sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden harjoitteluun monipuolisella infra-alalla, erilaisilla projekteilla kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa. Tarjolla on niin paljon vastuuta, kun itse olet valmis ottamaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti työmaapäällikkö Antti Karvonen 040 648 200 sekä tarvittaessa myös työpäällikkö Pekka Korhonen 0400 378 975.

Haku päättyy jo 20.01.2019 joten hae pian osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/Haalariharjoittelija%2C-Puolangan-alueurakka/m6ryRm

 

Työsuhde-edut Destiassa

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

 

Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.