Haalariharjoittelija, Pudasjärven alueurakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme haalariharjoittelijaa kunnossapitopalveluiden alueurakkaan Pudasjärven seudulle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infra-alan ammattilaisten tukemana. Tehtäväsi koostuu monipuolisesti erilaisista kunnossapidon työtehtävistä urakka-alueella, kuten liikenneympäristön hoidosta. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. 

Tehtävässä pääset tutustumaan kunnossapitourakan vaihteleviin työtehtäviin mukavassa työyhteisössä. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Ensisijainen työskentelyaika on toukokuusta syyskuuhun tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Pudasjärvellä tai Taivalkoskella sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Edellytämme sinulta ammattikorkeakoulun teknisen alan ensimmäisen tai toisen vuosikurssin suoritusta (esim. infrarakentaminen, liikennetekniikka, tuotantotalous, ympäristötekniikka, puutarha-ala). Pätevyydet, kuten työturvakortti, tieturvakorttia, hätä-EA ja tulityökortti katsotaan eduksi. Työ on liikkuvaa ja edellyttää B-ajokorttia, jotta pääset sujuvasti liikkumaan työkohteelta toiseen. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään työpäällikkö Pekka Korhonen, 040 037 8975 tai pekka.Korhonen@destia.fi ja työmaapäällikkö Mika Ikäheimo, 040 647 7299 tai mika.ikaheimo@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Pudasjärvi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot