Haalariharjoittelija, Oulun korjaamo
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme haalariharjoittelijaa kunnossapitopalveluiden korjaamolle Ouluun kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana Oulun korjaamolla tehtävääsi kuuluu yrityksemme kaluston huolto- ja korjaustehtävät, sekä muut korjaamon ylläpitoon kuuluvat tehtävät. Asentajan rooli tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän rakennusalan ammattilaisten porukassa. 

Destian harjoittelijana pääset tutustumaan infra-alan mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Tehtävässä pääset tutustumaan infra-alan monenlaisiin koneisiin ja laitteisiin sekä työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt ajoittuvat kesäkuukausille. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa ja työskentelet suurimmaksi osaksi korjaamon tiloissa, mutta joudut myös tekemään tarpeen mukaan keikkatöitä. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta korjaamotyöstä, oma-aloitteisuutta ja rehellistä asennetta työntekoon.

Toivomme, että olet AMK:n teknisen alan opiskelija. Odotamme, että sinulta aiempaa kokemusta korjaamotyöstä sekä oma-aloitteisuutta ja rehellistä asennetta työntekoon. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työnjohtaja Jarmo Väyrynen, 040 675 2309 tai jarmo.vayrynen@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Oulu

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot