Haalariharjoittelija, Lapuan rakentamis- ja kunnossapitourakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme haalariharjoittelijaa kunnossapitopalveluiden rakentamis- ja kunnossapitourakkaan Lapuan alueelle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infra-alan ammattilaisten tukemana. Tehtäväsi koostuu monipuolisesti erilaisista kunnossapidon työtehtävistä urakka-alueella ja mahdollisesti myös rakentamisurakan työtehtävistä. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. 

Tehtävässä pääset tutustumaan kunnossapitourakan vaihteleviin työtehtäviin. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Sinulla voi olla myös mahdollisuus edetä tulevaisuudessa kunnossapidon ja infrarakennusurakoinnin työtehtävissä. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Ensisijainen aloitusajankohta on toukokuu ja työt loppuvat elo- tai syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Lapualla.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Edellytämme sinulta vähintään ammattikorkeakoulun teknisen alan 2. vuosikurssin suoritusta (esim. infrarakentaminen, liikennetekniikka, tuotantotalous, ympäristötekniikka, puutarha-ala). Pätevyys tieturva 1 katsotaan eduksi. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta sekä B-ajokorttia. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään työpäällikkö Toni Oravasaari, 040 632 5403 tai toni.oravasaari@destia.fi ja työpäällikkö Hannu Huhtala, 040 744 5676 tai hannu.huhtala@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Lapua, Suomi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot