(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoittelija Kuusamon alueurakkaan, kesätyö
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme haalariharjoittelijaa Kuusamon alueurakkaan. Työnkuvaan kuuluu levähdysalueiden hoitoa, liikennemerkkien ja opasteiden vaihto/hoitotöitä, siltojen tarkastusta, viheralueiden hoitotöitä sekä muita erilaisia liikenneympäristön hoitotöitä. Töitä saattaa myös olla mahdollisilla rakennushankkeilla. Työn aloitus ja kesto sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden harjoitteluun monipuolisella infra-alalla, erilaisilla projekteilla kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa. Tarjolla on niin paljon vastuuta, kun itse olet valmis ottamaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti työmaapäällikkö Mika Ikäheimo 040 647 7299 sekä tarvittaessa myös työpäällikkö Pekka Korhonen 0400 378 975.

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta rakennusmestarin tai insinöörin käynnissäolevia opintoja sekä voimassaolevaa tieturva 1 -pätevyyttä. Harjoittelu ei edellytä aiempaa infra-alan kokemusta.

Haku päättyy jo 20.01.2019 joten hae pian osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/Haalariharjoittelija%2C-Kuusamon-alueurakka/DGywN8

 

Työsuhde-edut Destiassa

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

 

Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.