(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoittelija, KP6 radan kunnossapito
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme haalariharjoittelijoita radan kunnossapitotehtäviin Lahteen ja Mikkeliin kesäksi 2020.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin ratainfran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Osallistut työtehtäviin, jotka ovat kunnossapitoon liittyviä kausitöitä (esim. tarkastustoiminta, huollot, pölkynvaihdot, vesakonraivaukset). Tehtävissä pääsee tutustumaan kunnossapitourakan monipuolisiin työtehtäviin vaihtelevissa olosuhteissa ja mukavassa työyhteisössä. Kerrothan hakemuksessa, missä päin sinun olisi kesällä mahdollista tehdä töitä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa Elina Jormalainen, 040 631 3425 (7.1. alkaen tiistaisin ja perjantaisin klo 14-16) tai elina.jormalainen@destia.fi.


Etsimämme henkilö

Odotamme, että olet 1. tai 2. vuosikurssin insinööriopiskelija tai 3. vuosikurssin ammattikouluopiskelija. Rata pätevyydet ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Lahti, Mikkeli

Rekrytoinnin eteneminen

Hakemuksesi käsittelee se henkilö, jonka yhteystiedot ovat rekrytointi-ilmoituksessa. Saat viestin, kun hakemusten käsittely aloitetaan. Saatamme kutsua potentiaalisia hakijoita haastateltavaksi jo hakuaikana, mutta käymme kaikki hakemukset läpi viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli emme etenisi kanssasi haastatteluvaiheeseen, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.