(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoittelija, KP5 radan kunnossapito
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme haalariharjoittelijaa radan turvalaitteiden kunnossapitotehtäviin (KP5) Jyväskylään ja Seinäjoelle kesäksi 2020.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin ratainfran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Harjoittelussa pääsee tutustumaan rautateiden turvalaitteiden kunnossapitoon ja viankorjaukseen. Kesäharjoittelun jälkeen on myös mahdollista palkata osaajia vakituiseen työsuhteeseen. Kerrothan hakemuksessa, missä päin sinun olisi kesällä mahdollista tehdä töitä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa mielellään työpäällikkö Antti Vierimaa, 040 555 7840 tai antti.vierimaa@destia.fi


Etsimämme henkilö

Odotamme, että olet 3. vuosikurssin tai pian valmistuva sähkö- ja automaatioalan ammattikouluopiskelija. Myös vastavalmistuneet huomioidaan. Ratapätevyydet ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. 


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Jyväskylä, Seinäjoki

Rekrytoinnin eteneminen

Hakemuksesi käsittelee se henkilö, jonka yhteystiedot ovat rekrytointi-ilmoituksessa. Saat viestin, kun hakemusten käsittely aloitetaan. Saatamme kutsua potentiaalisia hakijoita haastateltavaksi jo hakuaikana, mutta käymme kaikki hakemukset läpi viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli emme etenisi kanssasi haastatteluvaiheeseen, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.