Haalariharjoittelija, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Haalariharjoittelupaikkaa vailla? Kokemuksen kerryttäminen raksalla on nyt enää vain hakemuksen lähettämisestä kiinni!

Työn hakeminen ja sopivan paikan löytäminen saattaa joskus vaatia ponnisteluja. WorkPowerin HR-tiimi on täällä sinua varten. Me autamme löytämään juuri sinulle sopivan harjoittelupaikan raksa-alalta. Haalariharjoitteluun et tarvitse kokemusta, mutta kerrothan hakemuksessa omat vahvuutesi.

Haalariharjoittelu suoritetaan yleensä rakennusalan AMK/DI opintojen 1. ja 2. vuoden kesinä. Harjoittelijana pääset näkemään raksalla toteutettavia töitä laidasta laitaan ja oppimaan rakennusalan saloja. Haalariharjoittelijan hommat ovat aputöitä, kuten kanto- ja raivaustöitä. Työtehtävät riippuvat aikaisemmasta kokemuksesta ja työmaiden vaiheista. Työaika on ma-pe klo 7-15.30. Harjoittelujakso alkaa touko – heinäkuussa sopimuksen mukaan ja kestää n. 1-3kk. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet.

Harjoittelun aikana työmaa saattaa vaihtua riippuen työmaalla suoritettavien keikkojen pituudesta. Työmaiden vaihtelu avartaa näkemystä ja antaa monipuolisuutta harjoitteluun. Asiakkaidemme rakennustyömaat sijaitsevat Pirkanmaan alueella mm. Tampereella, Nokialla, Lempäälässä ja Pirkkalassa. Autosta voi olla siis hyötyä, mutta se ei ole harjoittelun edellytys. Tärkeintä on palava halu kokeilla opinnoissa opittuja asioita käytännössä.

WorkPower on alalla jo melkein kaksi vuosikymmentä toiminut kotimainen ja luotettava henkilöstöalan yritys. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina, vaihtuvina työsuhde-etuina ja tarkkana palkanmaksuna. Tampereen toimipisteen ammattimainen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Toimi nopeasti niin huippukesä työnmerkeissä on vielä mahdollista!

Lisätietoja: HR-Koordinaattori Jenna Rantanen, 040 667 9544

Avainsanat: haalariharjoittelu, työkokemus, raksa, rakennusala, harjoittelu, Tampere, Pirkanmaa, Nokia, kesätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461859
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere