Haalariharjoittelija, Kangasalan alueurakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme haalariharjoittelijaa kunnossapitopalveluiden Kangasalan alueurakkaan kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infra-alan ammattilaisten tukemana. Tehtäväsi koostuu monipuolisesti erilaisista kunnossapidon työtehtävistä urakka-alueella. Tehtäviisi kuuluu muun muassa alueurakan inventointitöitä, tietarkastuksia, pienmuotoisia alueurakan korjaustehtäviä sekä työnjohdon avustavia tehtäviä. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Tehtävässä pääset tutustumaan kunnossapitourakan mielenkiintoiseen maailmaan. Haalariharjoittelijan tehtävistä on hyvä mahdollisuus edetä vaativampiin alueurakan rooleihin ja sitä kautta valmistumisen jälkeen saada on mahdollista saada myös kiinnostava työpaikka kunnossapidosta.

Ensisijainen työskentelyaika ajoittuu kesäkuukausille. Toimipisteesi sijaitsee Kangasalla. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. .

Toivomme, että olet ammattikorkeakoulun teknisen alan opiskelija. Tehtävä edellyttää tieturva 1 -pätevyyttä. Myös työn luonteen vuoksi, katsomme eduksi C-ajokortin ja aikaisemman kokemuksen käytännön töistä. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään työmaapäällikkö Asko Lahti, 040 647 1847 tai asko.lahti@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Kangasala

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot