(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoittelija ja työnjohtoharjoittelija Vantaan alueurakkaan
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme haalariharjoittelijaa ja työnjohtoharjoittelijaa Vantaan alueurakkaan. Työt sisältävät liikenneympäristön hoitotehtäviä infrahoidon alueurakassa, esimerkiksi vihertöitä, tienvarsilaitteiden ja -rakenteiden hoitoa sekä päällysteen paikkaamista. Työnjohtoharjoittelijana pääset avustamaan myös työnjohdollisissa tehtävissä. Töitä on tarjolla aikavälille 1.5.2019 - 30.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Molemmilta harjoittelijoilta odotamme rakennusmestarin tai insinöörin käynnissäolevia opintoja. Harjoittelijalla ei tarvitse olla aiempaa alan työkokemusta, mutta työnjohtoharjoittelijalta odotamme 2. vuosikurssin suoritusta sekä aiempaa kokemusta infrahoidon tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Pasi Oikarinen, puh. 040 350 4865 tai pasi.oikarinen@destia.fi

Tule perehtymään monipuolisiin infrahoidon tehtäviin!

Haku päättyy 20.01.2019

Työsuhde-edut Destiassa

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.