Haalariharjoittelija, Ilomantsin maanteiden hoitourakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme haalariharjoittelijaa kunnossapitopalveluiden Ilomantsin maanteiden hoitourakkaan kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. Tehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisista kunnossapidon työtehtävistä urakka-alueella, kuten liikenneympäristön hoitotehtävistä, johon liittyy muun muassa vihertöitä, liikennemerkkien vaihtamista sekä päällysteen paikkaamista.

Destian harjoittelijana pääset tutustumaan kunnossapidon mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Destialla sinua odottaa monipuoliset tienhoitourakan tehtävät sekä myös hyvä työilmapiiri, jossa kokeneet työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt alkavat toukokuussa ja loppuvat elokuun lopussa tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Joensuussa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Toivomme, että olet AMK:n teknisen alan 1.-2. vuosikurssin opiskelija. Työ on liikkuvaa ja edellyttää vähintään B-ajokorttia, jotta pääset liikkumaan sujuvasti työkohteiden välillä. Pätevyydet, kuten työturvallisuus-, tieturva-, hätä-EA ja tulityökortti katsotaan eduksi. Toivomme myös, että olet avoin, reipas ja sosiaalinen sekä innokas oppimaan uutta. Tehtävässä menestyäksesi, sinun tulee omata kohtuulliset IT-taidot. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään työmaapäällikkö Mika Halonen, 040 628 2975 (arkisin klo 8–15) tai mika.halonen@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Joensuu

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot