(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoittelija, Alavuden maanteiden hoitourakka
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme haalariharjoittelijaa maanteiden hoitourakkaan Alavudelle kesäksi 2020. 

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin ratainfran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Tässä kesätyössä pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä sekä tutustumaan kunnossapitourakan ja erilaisten rakentamishankkeiden vaihteleviin työtehtäviin. Tehtävät sijoittuvat touko-elokuun väliselle ajalle.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään työpäällikkö Hannu Huhtala, 040 744 5675 tai hannu.huhtala@destia.fi ja työmaapäällikkö Kalle Kankaanpää, 040 660 8837 tai kalle.kankaanpaa@destia.fi


Etsimämme henkilö

Odotamme haalariharjoittelijalta vähintään rakennusalan ammattikorkeakoulun 1. vuosikurssin suoritusta. Infra-alan opinnot katsotaan eduksi. Työ on myös liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia. 


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Alavus

Rekrytoinnin eteneminen

Hakemuksesi käsittelee se henkilö, jonka yhteystiedot ovat rekrytointi-ilmoituksessa. Saat viestin, kun hakemusten käsittely aloitetaan. Saatamme kutsua potentiaalisia hakijoita haastateltavaksi jo hakuaikana, mutta käymme kaikki hakemukset läpi viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli emme etenisi kanssasi haastatteluvaiheeseen, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.