(Poistunut julkaisusta)

Haalari-/työnjohtoharjoittelija, Karstulan alueen kunnossapitourakka
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme haalari- tai työnjohtoharjoittelijaa Karstulan kunnossapitourakkaan Saarijärveen kesäksi 2020. 

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin ratainfran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan alueurakan työnjohdon tehtäviä. Tehtävään kuuluu alihankintojen sekä omien resurssien johtamista, työnsunnittelua, erilaisia tarkastuksia sekä erilaisiin sopimusmalleihin tutustumista. 

Tehtävässä pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä sekä tutustumaan kunnossapitourakan vaihteleviin työtehtäviin. Työtehtäviin voi myös kuulua työnjohdollisia tehtäviä vuosikurssista riippuen. Työskentelyaika on toukokuusta elokuuhun.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäällikkö Jukka Pitkänen, 040 024 3373 tai jukka.pitkanen@destia.fi ja työmaapäällikkö Mikael Vengasaho, 040 637 2507 tai mikael.vengasaho@destia.fi 


Etsimämme henkilö

Odotamme harjoittelijalta vähintään rakennusalan ammattikorkeakoulun 1. vuosikurssin suoritusta. Infra-alan opinnot katsotaan eduksi. Työ on myös liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Saarijärvi

Rekrytoinnin eteneminen

Hakemuksesi käsittelee se henkilö, jonka yhteystiedot ovat rekrytointi-ilmoituksessa. Saat viestin, kun hakemusten käsittely aloitetaan. Saatamme kutsua potentiaalisia hakijoita haastateltavaksi jo hakuaikana, mutta käymme kaikki hakemukset läpi viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli emme etenisi kanssasi haastatteluvaiheeseen, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.