(Poistunut julkaisusta)

Haalari-/työnjohtoharjoittelija, Hyrynsalmi/Puolangan alueen kunnossapitourakka
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme haalari- tai työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitourakkaan Hyrynsalmelle tai Puolankaan kesäksi 2020. 

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin ratainfran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. 

Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan alueurakan työnjohdon tehtäviä. Tehtävään kuuluu alihankintojen sekä omien resurssien johtamista, työnsunnittelua, erilaisia tarkastuksia sekä erilaisiin sopimusmalleihin tutustumista. 

Tehtävässä pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä sekä tutustumaan kunnossapitourakan vaihteleviin työtehtäviin. Työtehtäviin voi myös kuulua työnjohdollisia tehtäviä vuosikurssista riippuen. Työpiste sijaitsee Hyrynsalmella tai Puolangassa ja työskentelyaika on toukokuusta elokuuhun.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Pekka Korhonen, 040 037 8975 tai pekka.korhonen@destia.fi ja Antti Karvonen, 040 648 2007 tai antti.karvonen@destia.fi 


Etsimämme henkilö

Odotamme harjoittelijalta vähintään rakennusalan ammattikorkeakoulun 1. vuosikurssin suoritusta. Infra-alan opinnot katsotaan eduksi. Työ on myös liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Puolanka/Hyrynsalmi

Rekrytoinnin eteneminen

Hakemuksesi käsittelee se henkilö, jonka yhteystiedot ovat rekrytointi-ilmoituksessa. Saat viestin, kun hakemusten käsittely aloitetaan. Saatamme kutsua potentiaalisia hakijoita haastateltavaksi jo hakuaikana, mutta käymme kaikki hakemukset läpi viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli emme etenisi kanssasi haastatteluvaiheeseen, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.