(Poistunut julkaisusta)

Haalari- tai työnjohtoharjoittelija, Varkauden kaupungin hoitourakka
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme haalari- ja työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitopalveluihin Varkauden kaupungin hoitourakkaan kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt myös työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Työnjohtoharjoittelijana tutustut yllämainittujen tehtävien lisäksi myös alihankintojen ja omien resurssien johtamiseen, työnsuunnitteluun sekä erilaisiin tarkastuksiin ja sopimusmalleihin.

Harjoittelijana tehtäväsi koostuvat erilaisista kunnossapidon työtehtävistä urakka-alueella, kuten liikenneympäristön hoitotehtävistä, johon liittyy muun muassa vihertöitä, tienvarsilaitteiden ja -rakenteiden hoitoa sekä päällysteen paikkaamista. Pääset tutustumaan kaupunkimaisten kunnossapito- ja infrarakennusurakoiden mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Destialla sinua odottaa ammattitaitoa kehittävä työ sekä mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Työt alkavat toukuussa ja loppuvat syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Varkaudessa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. 

Toivomme, että olet AMK:n teknisen alan 1.-3 vuosikurssin opiskelija. Työ on liikkuvaa ja edellyttää B-ajokorttia. Vaikka tehtävässäsi et ole yksin, toivomme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. Pätevyydet, kuten tieturva 1, hätä-EA ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia ja työnantaja järjestää nämä sinulle tarvittaessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työmaapäällikkö Petri Kettunen, petri.kettunen@destia.fi tai 040 037 7714.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Varkaus