Haalari- tai työnjohtoharjoittelija, Uudenmaan liikenteenohjaus
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme haalari- ja työnjohtoharjoittelijaa liikenteenohjauspalveluihin Uudenmaan seudulle kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Liikenteenohjauspalveluissa pääasiallisena työtehtävänäsi on liikennejärjesteyiden toteuttaminen infrahankkeilla. Haalariharjoittelijana perehdyt myös työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan yllämainittujen tehtävien lisäksi myös työnjohdon tehtäviä. Tehtävään kuuluu alihankintojen sekä omien resurssien johtamista, työnsunnittelua, erilaisia tarkastuksia sekä erilaisiin sopimusmalleihin tutustumista. 

Destian harjoittelijana pääset tutustumaan infrarakentamisen mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun asti tai sovitun mukaisesti. Toimipisteesi sijaitsee Uudellamaalla.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Haalariharjoitteluun etsimme ensisijaisesti liikennealalle suuntautuneita AMK 1-2 vuosikurssin opiskelijoita ja työnjohtoharjoitteluun haemme ensisijaisesti liikennealalle suuntautuneita AMK 3-4 vuosikurssin opiskelijoita. Työ edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Haalariharjoittelijoiden osalta kuorma-autokortti katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työmaapäällikkö Reko Möttönen, reko.mottonen@destia.fi tai 040 652 7589.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404432
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa