Haalari- tai työnjohtoharjoittelija, Seinäjoen infrarakennusurakat
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme haalari- tai työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitopalveluiden rakentamis- ja hoitourakoihin Seinäjoen alueelle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infra-alan ammattilaisten tukemana. Tehtäväsi koostuu monipuolisesti erilaisista kunnossapidon työtehtävistä urakka-alueella. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. 

Työnjohtoharjoittelijana toimit työnjohdon apuna erilaisissa infrarakennusurakoiden tehtävissä. Tehtäviisi voi kuulua muun muassa avustavat tehtävät käytännön suunnittelussa, aikataulutuksessa, työn toteutuksessa, budjetin toteutumisessa sekä raportoinnissa.

Tehtävässä pääset tutustumaan infraurakoinnin mielenkiintoiseen maailmaan kunnossapitourakan näkökulmasta. Työssä pääset osallistumaan monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Ensisijainen työskentelyaika on toukokuusta syyskuuhun tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Seinäjoella.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet vähintään ammattikorkeakoulun 2. vuosikurssin teknisen alan opiskelija. Työ on liikkuvaa, joten oman auton käyttömahdollisuus on edellytyksenä. Pätevyydet, kuten tieturva 1 katsotaan eduksi. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. Arvostamme haluasi oppia ja kehittyä sekä kasvaa isompiin saappaisiin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työmaapäällikkö Ari Oravasaari, 040 553 1858 tai ari.oravasaari@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Seinäjoki

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot