Haalari- tai työnjohtoharjoittelija, Oulun ratarakentaminen
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme haalari- tai työnjohtoharjoittelijaa ratapalveluiden Oulun urakoihin kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt alan työtapoihin ja -tekniikoihin käytännössä ammattilaisten tukemana, opit toimimaan rautateillä turvallisesti, tutustut ammattisanastoon ja rautatien rakenneosiin.

Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan haalariharjoittelijan tehtävien lisäksi työnjohdon tehtäviä, kuten työnsuunnittelua, laadunvalvontaa, aikataulun hallintaa, kustannusseurantaa, turvallisuusjohtamista sekä alihankintojen ja omien resurssien johtamista. Lisäksi pääset tutustumaan erilaisiin tarkastuksiin ja sopimustekniikkaan.

Harjoittelun aikana toteutamme erilaisia radan rakentamisen projekteja, joten työtehtävät muotoillaan projektin tarpeisiin soveltuvaksi harjoittelijan omia toiveita unohtamatta. Tehtävässä pääset myös tutustumaan radan kunnossapidon urakoiden mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään meidän ammattitaitoisen työnjohdon ohjauksessa. Autamme sinua kehittymään, jotta voit itsekin yllättyä, mihin kaikkeen pystyt ja paljonko oikeasti voit oppia. Saatat myös vastata jostakin osa-alueesta kehityksesi mukaisesti. Noudatamme siis johtamislupaustamme. Destian Ratapalvelut on maailma täynnä mahdollisuuksia. Jos vain itse haluat, olemme valmiit muovaamaan sinusta rautatiealan ammattilaisen. 

Ensisijaisesti työ alkaa huhti-/toukokuussa ja päättyy tavallisesti elo-/lokakuussa. Työn kestosta voidaan myös erikseen sopia. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet haalariharjoittelijana 1.-2. vuosikurssin ja työnjohtoharjoittelijana 3.-4. vuosikurssin AMK:n rakennusalan tai rakennusmestariopiskelija. Tässä työssä tärkeintä on asenne. Kun olet halukas oppimaan avoimin mielin, voimme auttaa sinua kehittymään parhaiten. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai muuten rautatiealalta katsotaan eduksi. Pätevyydet, kuten työturvallisuus-, tieturva-, hätä-EA ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia ja työnantaja järjestää ne sinulle tarvittaessa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää matkustusvalmiutta sekä valmiutta satunnaisiin yö- ja viikonlopputöihin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään projektijohtaja Kari Nevala, 040 900 0663 (tavoitettavissa 13.12.2021 alkaen) tai kari.nevala@destia.fi ja työmaapäällikkö Tuomas Jylhä, 040 661 6538 (tavoitettavissa ke 1.12.2021 klo 12-16, to 2.12.2021 klo 14-16 ja pe 3.12.2021 klo 8-14. Näiden jälkeen 9.2.2022 alkaen) tai tuomas.jylha@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Oulu

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot