Haalari- tai työnjohtoharjoittelija, Oulun ratarakentaminen
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita ratapalveluiden ratarakentamiseen Pohjois- ja Keski-Suomen urakoille kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. 

Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan yllämainittujen tehtävien lisäksi myös tekemään työnjohdon tehtäviä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa alihankintojen ja omien resurssien johtamista, työnsunnittelua, kustannusseurantaa, aikataulun hallintaa sekä erilaisiin tarkastuksiin ja sopimusmalleihin tutustumista. 

Tehtävääsi kuuluu muun muassa ratatöiden valmisteluun ja suoritukseen liittyviä tehtäviä. Harjoittelun aikana pääset tutustumaan ratarakentamisen urakoiden mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä sekä positiivisella meiningillä.

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Odotamme, että sinulla on rakennusalan AMK tai rakennusmestari opinnot käynnissä. Vaikka tehtävässäsi et ole yksin, toivomme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. 

Pätevyydet, kuten työturvallisuus-, tieturva-, hätä-EA ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia ja työnantaja järjestää ne sinulle tarvittaessa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää matkustuvalmiutta sekä valmiutta satunnaisiin yö- ja viikonlopputöihin. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Kari Nevala, kari.nevala@destia.fi tai 040 900 0663.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Oulu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404304
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu