Haalari- tai työnjohtoharjoittelija, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan seudun kunnallistekniikan saneer
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme haalari- ja työnjohtoharjoittelijaa maa- ja kalliopalveluihin Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan seudun kunnallistekniikan saneerausurakoihin kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. 

Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan yllämainittujen tehtävien lisäksi myös työnjohdon tehtäviä. Tehtäviisi kuuluu alihankintojen sekä omien resurssien johtamista, työnsunnittelua, erilaisia tarkastuksia sekä erilaisiin sopimusmalleihin tutustumista. 

Harjoittelun aikana pääset osallistumaan kunnallistekniikan ja kadunrakennuksen erilaisiin työtehtäviin. Pääset myös tutustumaan kaupunkiympäristössä infrarakentamisen mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä sekä positiivisella meiningillä.

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun asti tai sovitun mukaisesti. Toimipisteesi sijaitsee Kouvolassa, Kotkassa tai Lappeenrannassa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Etsimme ensisijaisesti 1-2 vuosikurssin AMK-insinööriopiskelijoita haalariharjoitteluun ja 3-4 vuosikurssin AMK-opiskelijoita tai korkeakouluopiskelijoita työnjohtoharjoitteluun. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Petteri Multanen, petteri.multanen@destia.fi tai 040 584 9288.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Kouvola, Kotka, Lappeenranta

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404334
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka, Kouvola, Lappeenranta