(Poistunut julkaisusta)

Haalari- tai työnjohtoharjoittelija, Kainuu
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme haalari- ja/tai työnjohtoharjoittelijaa radan rakennusprojekteille Kainuuseen, jossa olisit pitämässä kanssamme huolta junaratojen asianmukaisesta kunnosta sekä liikennöitävyydestä tulevaisuudessakin. Rakennusprojekteilla tehdään muun muassa radan päällysrakennetöitä, alusrakenteen vahvistamista, massanvaihtoa, sähkörata-, turvalaite- ja vahvavirtatöitä rataympäristössä.

Mitä tarjoamme

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. 

Työnjohtoharjoittelijana saat käytännönläheisen näkemyksen infratyömaan työnjohdon toimenkuviin. Osallistut työmaasi tarjoamien mahdollisuuksien mukaan esim. työturvallisuuden hallintaan, aliurakoitsijoiden päivittäiseen laadun valvontaan, viikkosuunnitteluun ja työnjohtopalavereihin.

Työryhmä johon sijoitut koostuu aina kokeneemmasta työnjohtajasta harjoittelijaan ja annamme mielellämme sinulle kykyjen/halujen mukaisesti hyvin itsenäisiäkin työtehtäviä. Tämä määräaikainentyö on hieno mahdollisuus päästä mukaan ratainfran monipuolisiin työtehtäviin sekä verkostoitumaan laajasti alan toimijoiden kanssa!

Työsuhteesi on luonteeltaan määräaikainen (3-4kk) ja alkaa heti sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden päätyttyä sinulla on mahdollisuus päästä mukaan muihinkin Destian rakennusprojekteihin tai harjoittelijaohjelman kautta vakinaiseen työsuhteeseen Destialla.

Odotamme sinulta

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen). Työnluonteen takia odotamme, että olet valmis reissaamaan työryhmän kanssa Kainuun alueella sekä valmis sitoutumaan yö- ja viikonlopputöihinkin. Sinulla tulee olla myös suoritettuna ja voimassa olevat rataturvallisuus- ja työturvallisuuskortit. Tarvittaessa tuemme sinua tietenkin näiden korttien uusimisessa. 

Olet sitten vielä opiskeleva tulevaisuuden ammattilainen tai sitten jo kokeneempi tekijä, valmennamme sinut työtehtävään.

Lisätietoja?

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään projektijohtaja Kari Nevala, kari.nevala@destia.fi

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Kainuu