Haalari- ja/tai työnjohtoharjoittelija, Etelä-Pohjanmaan siltarakentaminen
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme haalari- ja/tai työnjohtoharjoittelijaa Etelä-Pohjanmaan seudun siltarakentamisen hankkeille kesäksi 2022.  

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan yllämainittujen tehtävien lisäksi myös työnjohdon tehtäviä. Tehtävään kuuluu alihankintojen sekä omien resurssien johtamista, työnsunnittelua, erilaisia tarkastuksia sekä erilaisiin sopimusmalleihin tutustumista. 

Destian harjoittelijana pääset tutustumaan väylä- ja siltarakentamisen mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun asti tai sovitun mukaisesti. Toimipisteesi sijaitsee Seinäjoella.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Etsimme ensisijaisesti 1-2 vuosikurssin AMK- insinööriopiskelijoita haalariharjoitteluun ja 3-4 vuosikurssin AMK- opiskelijoita tai korkeakouluopiskelijoita työnjohtoharjoitteluun. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, mutta työssä sinun ei tarvitse olla yksin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Ville Mäki-Lohiluoma, ville.maki-lohiluoma@destia.fi tai 040 517 2998.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Seinäjoki

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1538507
 • Tehtäväalue: Rakennusala
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Seinäjoki