(Poistunut julkaisusta)

Haalari- ja työnjohtoharjoittelu, kesätyö
Kreate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2018

Kreaten työmaalla pääset oppimaan infra-alaa vahvojen ammattilaisten seurassa. Kesätöissä pääset soveltamaan opiskelemiasi asioita käytännössä oikeassa työmaaympäristössä. Harjoittelussa opit tuntemaan yrityksemme ja työmaillamme vallitsevat toimintatavat, sekä projektien hallintaan ja pyörittämiseen liittyviä asioita. Työturvallisuus on meille ehdottoman tärkeä asia ja edellytämme kaikilta työntekijöiltämme kiinnostusta työturvallisuuteen sekä vastuullista työskentelyotetta. Työtehtäviä on mahdollisuus valikoida opintojen etenemisen mukaan.

Tarjoamme kasvavan yrityksen edut, sekä eturivin paikan huippuammattilaisten tiimissä. Kreatella saat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä omalla urapolullasi. Tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet. Arvostamme ammattitaidolla toimeen tarttuvia yrittäjähenkisiä työkavereita, inhimillisyyttä sekä toisten arvostamista ja kunnioittamista. Vaikka teemme tosissamme töitä, emme suinkaan unohda huumoria ja työssä viihtymistä.

Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, aitoa kiinnostusta infra-alaan sekä halua oppia ja kehittyä. Myös valmius reissutyöhön on etuna alalla. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, kokemuksestasi ja kiinnostuksen kohteistasi.

Lisätietoja hausta ja hakuprosessin etenemisestä voit kysellä: Ninnu Saarikoski p. +358 50 322 6138