(Poistunut julkaisusta)

Haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita Turun kehätie -projektille
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme haalariharjoittelijaa sekä työnjohtoharjoittelijaa E18 rakennusprojektille Lietoon kesäksi 2019. Turun kehätie, Kausela–Kirismäki -projekti on STk-hanke, joka sisältää kehitysvaiheen, suunnittelun ja toteutuksen. Työt maastossa alkavat keväällä 2019 ja koko urakka valmistuu syksyllä 2021.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. Työnjohtoharjoittelijana saat käytännönläheisen näkemyksen infratyömaan työnjohdon toimenkuviin. Osallistut työmaasi tarjoamien mahdollisuuksien mukaan esim. työturvallisuuden hallintaan, aliurakoitsijoiden päivittäiseen laadun valvontaan, viikkosuunnitteluun ja työnjohtopalavereihin. Vastuualueita kasvatetaan osaamisen kehittyessä. Odotamme harjoittelijoiltamme rakennusmestarin tai insinöörin käynnissäolevia opintoja sekä tieturvapätevyyttä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa työpäällikkö Eetu Väisänen, eetu.vaisanen@destia.fi tai 0403510790

Haku päättyy 20.01.2019

Työsuhde-edut Destiassa

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

 

Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.