(Poistunut julkaisusta)

Haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita, Hämeentien katujärjestelyt -urakka
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme haalariharjoittelijaa sekä työnjohtoharjoittelijaa pääkaupunkiseudulle rakentamisen projekteille kesäksi 2019.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. Työnjohtoharjoittelijana saat käytännönläheisen näkemyksen infratyömaan työnjohdon toimenkuviin. Osallistut työmaasi tarjoamien mahdollisuuksien mukaan esim. työturvallisuuden hallintaan, aliurakoitsijoiden päivittäiseen laadun valvontaan, viikkosuunnitteluun ja työnjohtopalavereihin. Vastuualueita kasvatetaan osaamisen kehittyessä.

Töitä on tarjolla muun muassa Helsingissä Hämeentiellä. Hämeentie muuttuu Siltasaarenkadun ja Helsinginkadun välillä jalankululle, pyöräilylle ja joukkoliikenteelle tarkoitetuksi kaduksi. Lisäksi urakkaan sisältyy muun muassa Sörnäisten metroaseman kannen vesieristyksen ja aseman LVIS-tekniikoiden uusimista sekä noin 1,5 kilometriä raitiotien rakentamista. Työt Hämeentiellä alkavat kesällä 2019 ja urakka valmistuu kesään 2020 mennessä. ​​​​​

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa työpäällikkö Seppo Sirola, seppo.sirola@destia.fi, 0400 969 173.

Haku päättyy 20.01.2019

Etsimämme harjoittelija

Odotamme haalariharjoittelijan olevan rakennusmestarin tai insinöörin opintojen alkuvaiheessa. Työnjohtoharjoittelijalta odotamme rakennusmestarin tai insinöörin käynnissäolevia opintoja vähintään kahden vuosikurssin verran. Voimassaoleva tieturvapätevyys on tärkeää molemmissa tehtävissä.

Työsuhde-edut Destiassa

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

 

Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.