(Poistunut julkaisusta)

Haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita asfaltille Rovaniemelle (Skanska Oppiva 2019, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa työharjoittelut tehdään kesäisin.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme, josta olemme ylpeitä. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Infralla ja asfaltilla meillä on Oppiva-paikkoja työmaatehtävissä työnjohtoon tähtääville opiskelijoille. Työmaatehtävissä työskentelet työmaalla joko haalariharjoittelussa tai työnjohdollisissa tehtävissä riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi.

Infran työmaat sijaitsevat eri puolilla Suomea ja hakijalta edellytetään liikkumisvalmiutta ympäri Suomen. Hae hakemuksella sille alueelle mille toivot pääasiassa työllistyväsi. Infran tehtävissä oma auto on välttämätön. Mikäli henkilöllä on tarve yöpyä työskentelypaikkakunnalla, majoitus järjestetään työnantajan toimesta.

Asfaltilla on tarjolla Oppiva-paikkoja Ouluun ja Rovaniemelle. Hakemuksella voit hakea yhdelle tai useammalle paikkakunnalle.

 

Mitä toivomme sinulta?

Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta ja hae mukaan 31.1.2019 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/oppiva. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule rakentamaan parempaa yhteiskuntaa kanssamme!