Haalari- ja työnjohtoharjoittelija, radan kunnossapito (KP3)
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme haalari- ja työnjohtoharjoittelijaa Ratapalveluiden radan kunnossapitoon kunnossapitoalueelle 3 (KP3, Riihimäki-Parkano) kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijan tehtävässä pääsee tekemään laajasti radan kunnossapitoon liittyviä tehtäviä pääasiassa (Riihimäki)-Tampere-Parkano välillä. Työnjohtoharjoittelijan tehtävään kuluu muun muassa töiden suunnittelua, omien resurssien ja alihankintojen johtamista, töiden- ja kustannusten seurantaa ja raportointia.

Harjoittelun aikana pääset tutustumaan radan kunnossapidon urakoiden mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään meidän ammattitaitoisen työnjohdon ohjauksessa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä sekä positiivisella meiningillä.

Ensisijaisesti työ alkaa toukokuun alussa ja kestää elokuun loppuun. Työn kestosta voidaan myös erikseen sopia. Toimipisteesi sijaitsee Pirkkalassa.   

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet haalariharjoittelijana 1.-2. vuosikurssin AMK-insinööriopiskelija ja työnjohtoharjoittelijana 3.-4. vuosikurssin AMK-opiskelija tai korkeakouluopiskelija.Pätevyydet, kuten rataturva, työturvallisuus-, tieturva-, hätä-EA ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia ja työnantaja järjestää ne sinulle tarvittaessa. Vaikka tehtävässäsi et ole yksin, toivomme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään työpäällikkö Antti Palo, 040 660 5852 tai antti.palo@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Pirkkala

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot