Haalari- ja työnjohtoharjoittelija, Pohjarakentamisen urakat
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita pohjarakentamisen urakoihin koko Suomen alueelta kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Työskentelet osana porapaalutus- tai ankkurointityöryhmää, joten keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluu porapaalutukset, kallioankkureiden asennus-, juotos- ja jännitystyöt (yli 20-vaijeriset). Tehtävänkuvaan kuuluu myös kalliotilojen injektointityöt, apumiehen tehtävät suurporapaalutuksissa sekä lyöntipaalutuksissa. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Työnjohtoharjoittelijana vastaat itsenäisesti/opastetusti työnjohtotehtävistä raportoiden työmaapäällikölle sekä työnjohdolle. Avustat käytännön suunnittelua, aikataulutusta, työn toteutusta, budjetin toteutumista, raportointia ja sopimusvelvoitteiden täyttymistä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit tehtävässä työmaapäällikön apuna ja saat kattavan näkemyksen urakan tehtävistä, kuten aliurakoitsijoiden johtamisesta sekä budjetti- ja materiaaliseurannasta. 

Tehtävä tarjoaa sinulle laajan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän infra-alan inhimillisessä ja rehdissä työpaikassa, jossa sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme. On tärkeää, että koet päivittäin oppivasi ja osaavasi työssäsi. Siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisesi kasvaessa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt ajoittuvat kesäkuukausille. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Haemme koko Suomen alueelta haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita, joten toimipisteesi on sovittaessa. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Etsimme ensisijaisesti AMK- insinööri- ja rakennusmestariopiskelijoita haalariharjoitteluun ja työnjohtoharjoitteluun. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, toivomme sinulta kuitenkin proaktiivista ja itsenäistä työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään työpäällikkö Sami Paavola, 040 867 1061 (arkisin klo 12–14) tai sami.paavola@destia.fi ja yksikön johtaja Pekka Kivelä, 050 560 0883 (arkisin klo 12–14) tai pekka.kivela@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Suomi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot