Haalari- ja työnjohtoharjoittelija, Pirkkalan maarakentaminen
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita Maa- ja kalliopalveluiden urakoihin Pirkkalan seudulle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelussa tutustut maanrakentamisen eri käytännön tehtäviin ja näet työmaiden eri vaiheita. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Työnjohtoharjoittelijana vastaat itsenäisesti/opastetusti työnjohtotehtävistä raportoiden työmaapäällikölle sekä työnjohdolle. Työnjohtoharjoittelussa toimit osana työmaiden työnjohtoa ja avustat käytännön suunnittelua, aikataulutusta, työn toteutusta, budjetin toteutumista, raportointia ja sopimusvelvoitteiden täyttymistä sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

Tehtävä tarjoaa sinulle laajan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän infra-alan inhimillisessä ja rehdissä työpaikassa, jossa sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme. On tärkeää, että koet päivittäin oppivasi ja osaavasi työssäsi. Siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisesi kasvaessa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Pirkkalassa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Etsimme ensisijaisesti 1.-2. vuosikurssin rakennus- tai infra-alan opiskelijoita haalariharjoitteluun ja  3.-4. vuosikurssin rakennus- tai infra-alan opiskelijoita työnjohtoharjoitteluun. Kokemus alasta ja ylipäätään työelämästä on eduksi, mutta varsinkin haalariharjoittelussa se ei ole välttämätöntä. Aktiivinen ja oppimishaluinen ote vie jo pitkälle. Tieturva 1 ja työturvallisuus pätevyydet ovat kaikille välttämättömiä. Työmaiden etäisyyksien ja sijaintien vuoksi on auto lähes pakollinen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään työpäällikkö Juha Syvänen, 040 648 5607 tai juha.syvanen@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Pirkkala

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot