(Poistunut julkaisusta)

Haalaaja/kantaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Oletko riuska, reipas ja kova tekemään töitä?

Etsimme työntekijöitä rakennustyömaiden avustaviin tehtäviin. Työtehtäviin kuuluu paljon erilaisia kantohommia, raivausta ja tavaroiden siirtämistä paikasta toiseen. Työ on usein fyysistä ja työpäivän aikana askeleita kertyy, joten hyvästä kunnosta on apua tässä tehtävässä. Vastapainoksi fyysiselle työlle pääset tekemään töitä mukavassa työporukassa ja saat hyvää työkokemusta.

Työotteeltasi olet huolellinen ja tulet toimeen muiden kanssa. Työturvallisuuskortti on pakollinen työmaalle pääsemiseen.
Hyvänä pohjana on esimerkiksi rakennusalan koulutus, mutta oikealla asenteellakin pääsee jo pitkälle!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Kaisa Eerola 040 190 3021 . Laita hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi