(Poistunut julkaisusta)

Gym Manager Fitness24Sevenille Triplaan
Fitness24Seven Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haluatko olla mukana luomassa täysin uuden kuntosalin menestystarinaa uudessa kauppakeskus Triplassa, Pasilassa? Uskotko siihen, että henkilöstön viihtyvyydellä voidaan vaikuttaa samalla asiakkaiden tyytyväisyyteen? Mikäli etsit työtä, jossa yhdistyy treenaamisen ilo, henkilöstön innostuneisuus omasta työstä sekä halu olla tarjoamassa asiakkaille hyvinvointia, niin me saatamme etsiä juuri sinua!

Fitness24Seven hakee joukkoonsa uudesta kuntokeskuksesta vastaavaa Gym Manageria. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Fitness24Sevenin kanssa. Työaika on ma-to klo 12.15-20.15 ja perjantaisin klo 12.15-18.15 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen.

Vaikka Pasilan Triplan toimipiste on meille uusi, osaamista uuden luomiseen ja toiminnan käynnistämiseen meiltä löytyy jo ennestään. Fitness24Sevenillä halutaan vaalia viihtyisää ja rentoa työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Miksi Gym Managerin rooli on tärkeä?

Olemmekin jo kertoneet, että Gym Managerina pääset rakentamaan uutta kuntokeskusta alusta alkaen. Tiimisi koostuu personal trainereista, kuntosalivastaavista ja liikuntatuntien ohjaajista, joiden rekrytointiin osallistut heti alusta asti. Luonnollisesti kuntokeskuksen toiminnan sujuvuus ja kannattavuus sekä päivittäinen operatiivinen toiminta ovat vastuullasi. Esimerkilläsi johdat kuntokeskuksen työntekijöitä yhä parempiin tuloksiin.

Tehtävääsi kuuluu vahvasti asiakaspalvelu sekä jäsenien viihtyvyyden varmistaminen. Osa työajastasi kuluu kuitenkin erilaisten hallinnollisten tehtävien parissa. Työpöydällesi kuuluu mm. työvuorojen – ja ryhmäliikuntatuntiaikataulujen suunnittelu, tilausten teko sekä kuntokeskuksen toiminnan ja myynnin seuranta ja sen kehittäminen. Ajatuksena kuitenkin, että olet siellä missä sinua tarvitaan.

Sinulleko?

Parhaiten tehtävässä menestyy henkilö, jolla on palava halu työskennellä ihmisten parissa. Jotta voit luotsata joukkoasi, on esimiestyön oltava sinulle jo tuttua ennestään. Hyppysissäsi pysyy monet langat samanaikaisesti ja osaat johtaa muiden lisäksi myös itseäsi. Viihdythän monipuolisessa ja vaihtelevassa ympäristössä, etkä kavahda nopeasti muuttuvia tilanteita. Viestithän sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Lähetä meille hakemus ja vakuuta meidät! Hakemuksen tehtävään voit lähettää oheisen linkin kautta. Hakuaika on vain 17.10 saakka. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Jatkoon menijöille lähetämme vielä videohaastattelun. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Baronan Piiaan arkisin klo 9-11 välisenä aikana. Hänet tavoitat numerosta 050 506 5144.