Gym Manager Espoon Plus salille!
Fitness24Seven Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2021

Haluatko olla mukana luomassa kuntosalin menestystarinaa yhdessä tiimisi kanssa? Uskotko siihen, että henkilöstön viihtyvyydellä voidaan vaikuttaa samalla asiakkaiden tyytyväisyyteen? Mikäli etsit työtä, jossa yhdistyy treenaamisen ilo, henkilöstön innostuneisuus omasta työstä sekä halu olla tarjoamassa asiakkaille hyvinvointia, niin me saatamme etsiä juuri sinua!

Fitness24Seven hakee joukkoonsa Espoon Laajalahden Plus kuntokeskuksesta vastaavaa Gym Manageria. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Fitness24Sevenin kanssa. Työvuorot sijoittuvat ma-to klo 8:45-21:15 ja pe 9:45-19:15 sekä viikonloppuisin 11:45-16:15 välille. Työt alkavat mahdollisesti jo kesän alussa kattavalla perehdytyksellä.

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Fitness24Sevenillä halutaan vaalia viihtyisää ja rentoa työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Miksi Gym Managerin rooli on tärkeä?

Vastuullasi on kuntokeskuksen toiminnan sujuvuus ja kannattavuus sekä päivittäinen operatiivinen toiminta. Tiimisi koostuu personal trainereista, kuntosalivastaavista ja liikuntatuntien ohjaajista, joiden rekrytointiin osallistut roolissasi. Esimerkilläsi johdat kuntokeskuksen työntekijöitä yhä parempiin tuloksiin.

Tehtäviisi kuuluu vahvasti asiakaspalvelu sekä jäsenien viihtyvyyden varmistaminen. Osa työajastasi kuluu myös erilaisten hallinnollisten tehtävien parissa. Työpöydällesi kuuluu mm. työvuorojen ja ryhmäliikuntatuntiaikataulujen suunnittelu, tilausten teko sekä kuntokeskuksen toiminnan ja myynnin seuranta sekä sen kehittäminen. Ymmärrät ja hallitset kokonaisuutta sekä siirryt joustavasti sinne, missä sinua tarvitaan.

Sinulleko?

Parhaiten tehtävässä menestyy henkilö, jolla on palava halu työskennellä ihmisten parissa. Jotta voit luotsata joukkoasi, on esimiestyön oltava sinulle tuttua jo ennestään. Hyppysissäsi pysyy monet langat samanaikaisesti ja osaat johtaa muiden lisäksi myös itseäsi. Viihdythän monipuolisessa ja vaihtelevassa ympäristössä, etkä kavahda nopeasti muuttuvia tilanteita. Viestithän sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Lähetä meille hakemus ja vakuuta meidät! Hakemuksen tehtävään voit lähettää oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Jatkoon menijöille lähetämme vielä videohaastattelun. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Baronan Miaan arkisin klo 13-16 välisenä aikana. Hänet tavoitat numerosta 0505166780.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1439633
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0505166780
  • Sijainti: Espoo