(Poistunut julkaisusta)

Guest Experience Supervisor
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019
Oletko energinen ja aurinkoinen asiakaspalvelun ammattilainen? Kiinnostavatko uudet haasteet elokuvateatterialalla? Oletko mahdollisesti jo kerryttänyt kokemusta kahvila-/ravintola-alan tehtävissä? Voit olla etsimämme henkilö!

Haemme Finnkinolle vakituista ja kokoaikaista asiakaspalveluvastaavaa (Guest Experience Supervisor) Helsinkiin, Itiksen teatteriin.

Tehtävässä toimit osana neljän hengen esimiestiimiä teatteripäällikön alaisuudessa ja vastaat teatterin käytännön toiminnasta sekä sujuvasta asiakaspalvelusta työvuorosi aikana. Pääset toimimaan myös nimettyjen henkilöiden lähiesimiehenä. Yksi päävastuualueistasi on vastata Oscar´s Barin toiminnasta ja sen myynnin- ja palvelun kehittämisestä tiiviisti F&B -ketjuohjauksen kanssa. Muut vastuualueet muotoutuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisessa toimintaympäristössä. Pääset työskentelemään osana Finnkinon iloista tiimiä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Työaikasi vaihtelee teatterin tapahtumien ja aukiolon mukaan, joten se edellyttää valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulta energistä ja tavoitteellista myyntiotetta. Sinulla on ihmisläheinen työote sekä erinomaiset tiimityötaidot. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä jota olet saanut kahvila ja/tai ravintola-alalta. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja useita samanaikaisia tilanteita.

Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Tarjoamme upean mahdollisuuden elokuva-alalla, ja työhön kuuluu luonnollisesti elokuvaetu. Ihastut varmasti myös Finnkinon lämminhenkiseen työyhteisöön, jossa viihdytään isolla sydämellä.

Kuulostaako tehtävä juuri siltä, mitä olet etsinyt? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 16.6.2019.

Vuonna 1986 perustettu Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa 16 teatteria 11 paikkakunnalla. Vuonna 2018 teattereissa kävi lähes 6 miljoonaa katsojaa. Baltiassa Finnkino toimii Forum Cinemas -brändillä. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC Theatres. www.finnkino.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.