(Poistunut julkaisusta)

Guest Experience Supervisor Finnkinolle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2018
Haluatko mukaan kehittämään Suomen elokuvateatterimaailmaa ja rakentamaan täysin uutta kokonaisvaltaista elämystä?

Finnkino avaa loppuvuodesta 2018 huippumodernin Finnkino Itis -elokuvateatterin Helsingin Itäkeskukseen. 9-saliseen teatteriin tulee muun muassa Suomen ensimmäinen IMAX® -elokuvateatteri sekä muita uusia kiinnostavia tarjoilu- ja palvelukonsepteja. Tutustu teatteriin tästä linkistä: https://www.finnkino.fi/itis

Etsimme nyt sinua, GUEST EXPERIENCE SUPERVISOR

Vastaamaan yhdessä teatteripäällikön kanssa teatterin operatiivisestä toiminnasta ja luotsaamaan tiimiäsi tuottamaan odotukset ylittävää asiakaspalvelua. Arvojamme ovat ilo & intohimo, laatu & palvelu, luottamus & arvostus sekä yhteistyö & vastuunotto - näitä ominaisuuksia arvostamme myös hakijoiltamme.

Tehtäviisi kuuluvat:

• Uuden konseptin kehittäminen ja henkilöstön johtaminen

• Työvuorojen ja työpisteiden resursointi ja organisointi

• Asiakaspalvelu ja vaativien asiakastilanteiden hoitaminen

• Päivittäiset myyntiä ja asiakaspalvelua tukevat tehtävät

• Yritysmyyntitilaisuuksien toteuttaminen ja kehittäminen

Sinulla on jo esimieskokemusta, ja arvostamme jos olet saanut sitä myös ravintola-alalta. Ymmärrät kokonaisvaltaisesti, miten toiminnot sillä puolella pyörivät. Nautit asiakaspalvelutyöstä ja haluat, että asiakas lähtee hymy huulillaan sinut kohdattuaan. Olet kehittäjä ja työskentelet mielelläsi ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Asiakaskohtaamisemme ovat kestoltaan lyhyitä, joten sinulla on silmää tehdä nopeita päätöksiä ja tuottaa jokaiselle asiakkaalle henkilökohtainen palvelukokemus. Tehtävä edellyttää valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Tarjoamme näköalapaikan elokuva-alalle, johon kuuluu luonnollisesti elokuvaetu. Ihastut varmasti myös lämminhenkiseen työyhteisöömme ja rentoon meininkiin.

Kuulostaako tehtävä juuri siltä, mitä olet etsinyt? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta 22.7 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn viikolla 30. Työpisteesi sijaitsee Itäkeskuksessa ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuun aikana. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Senior rekrytointi konsultti Niina Ruusela viikolla 26 ja 30 puh. 050 562 7308

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Search & Selection Personalhusetin kanssa