(Poistunut julkaisusta)

Gruppfamiljedagvårdare inom småbarnspedagogik, Portängens daghem
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Som gruppfamiljedagvårdare ansvarar du över att vårda och fostra barn i 1-3 års ålder. Du kommer arbeta som par med en barnskötare och planera tillsammans verksamheten och uppföljningen av läroplanen. I dina uppgifter hör både grundvård samt pedagogisk verksamhet.

Arbetet inleds i augusti 2020 (-31.12.2020).

Arbetsplats: Portängens daghem, Portängsvägen 12, 02180 Esbo.

Arbetstid: 38h 45min / vecka

Avtalsområde: AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Behörighetskrav: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018)

För uppgiften lämplig yrkesexamen eller annan lämplig utbildning.

Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi förutsätter:

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).

Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social- och hälsovårdssektorns anställda och hos dem som arbetar med barn under skolåldern. https://www.esbo.fi/sv-FI/Jobb_och_foretagsamhet/Esbo_som_arbetsgivare/Personalformaner/Esbo_stads_personalhalsovard(9560)

Vi värdesätter pålitlighet, flexibilitet och en positiv attityd.

Kom och arbeta med barn i ålder 1-3 åringar på Portängens gruppfamildaghem. Det kommer att finnas 8 barn i gruppen och vi samarbetar mycket med Portängens daghem som är på samma gård.

Vi erbjuder Esbobarnen en trygg vardag och en kvalitativ småbarnspedagogisk verksamhet på svenska i våra daghem och gruppfamiljedaghem. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.