(Poistunut julkaisusta)

Growth Marketing Manager - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020
Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin joko suoraan asiakkaalle työsuhteeseen tai vuokrattuna työntekijänä Eilakaislan kautta. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja tänä päivänä olemme yksi alamme johtavia yrityksiä. Eilakaisla on tunnettu luotettavuudestaan ja palvelunopeudestaan.

Etsimme tuloshakuista kasvumarkkinoinnin ammattilaista myynnilliseen tiimiimme.

Työtehtäväsi muodostuvat

pääasiassa konsernimme inbound-markkinointitoimien johtamisesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Vastaat strategisen markkinointisuunnitelman kehittämisestä uus- ja asiakkuusmyyntiä tukevaksi taktiseksi suunnitelmaksi ja sen toteuttamisesta: kohderyhmiksi muodostuvat sekä yritysasiakkaat (B2B) että työnhakijat (B2C). Digitaalinen viestintä tapahtuu sekä omissa kanavissamme että sosiaalisissa medioissa, joissa pienen mutta pippurisen tiimisi kanssa mittaatte panostuksenne jatkuvaa kehittämistä varten.

Growth Marketing Managerimme

suhtautuu intohimoisesti myynnillisen tuloksen tekemiseen ja omaa innovatiivisen asenteen. Meillä jo vuosia käytössä ollut Hubspot-markkinointiautomaatiotyökalu on tehokkaassa käytössä ja myynnillisten tavoitteiden lisäksi työskentelette optimoiden mm. kampanjoiden ROI:ta, ostajaryhmien kehittymistä, liidien hintaa ja CLV:tä. Liidaat tehokasta ja iloista kolmen hengen tiimiä raportoiden modernin myynnin taitavalle myyntijohtajalle. Olet luonnollinen osa konsernimme kaupallista johtoryhmää ja tehtäviisi kuuluu tietysti markkinointikulujen budjetointi ja seuranta. Toivomme sinulta kokemusta esimiestyöstä.

Eilakaislalla arvostamme

kehitysmyönteisyyttä, innovatiivisuutta, proaktiivisuutta sekä itseohjautuvuutta. Siksi odotammekin, että hakemuksessasi pystyt osoittamaan tämän tiimoilta työelämästäsi kokemusta! Eduksi katsomme kokemusta B2B-palveluratkaisujen markkinoinnista ja ymmärrystä customer journey -asiakkuusmarkkinointiajattelusta. Olet tehokas kommunikoija, tartut helposti kynään ja osaat taidokkaasti terävöittää muiden kirjoittamia tekstejä. Teet mielelläsi tiimisi kanssa työtä kädet savessa, kuitenkin pitäen pidemmällä olevaa maalia tähtäimessä ja varmistaen laatimissasi aikatauluissanne pysymisen.

Me Eilakaislalla

otamme kaikki työntekijämme vastaan lämmöllä ja ilolla! Me puhallamme yhteen hiileen ja työskentelemme tehokkaasti yhteisten tavoitteiden eteen, yli tiimi- ja aluerajojen. Eilakaisla työnantajana tarjoaa sinulle mukavan paikan olla töissä talossa, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti erittäin hyvin! Tämä esimiesrooli tarjoaa paljon haasteita erilaisten projektien ja kehitystöiden parissa toimiessasi, jonka myötä pääset varmasti oppimaan ja kehittymään. Työsuhde-etumme ovat hyvät ja tarjoamme sinulle mm. lounas- ja virikeseteleitä, palkitsemisesta eri muodoissa sekä digitaalisten välineiden tuomat joustomahdollisuudet sovittaa työ- ja vapaa-aika sinulle sopivaksi. Työsuhde solmitaan kahden vuoden määräajaksi. Olisitko sinä työyhteisömme kasvumarkkinoinnin tekijä? Jos tehtävä kiinnostaa, hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.9.2020 mennessä. Mikäli haluat kysyä lisätietoja, olethan yhteydessä myyntijohtaja Antti Jussilaan (030 6090 507) tai toimitusjohtaja Erika Ehrnroothiin (030 6090 508).