Group Marketing Manager
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Konsernin nykyisen markkinointiosaston vetäjän siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin haemme

Group Marketing Manageria

johtamaan konsernimme globaalia markkinointia. Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti konsernimme markkinoinnin operatiivisesta kehittämisestä toimintamaissamme mm. Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa ja Kanadassa. Toimit yhteistyössä konsernimme markkinointitiimin ja maayhtiöiden markkinointitiimien kanssa. Vastaat markkinointitoiminnoista ja niiden kehittämisestä sekä markkinointibudjetista, hankinnoista ja kumppanuussuhteista. Toimit esimiehenä osaavalle konsernin markkinointitiimille. Olet kehittämässä ja vaikuttamassa koko kansainvälisen yrityksen markkinointiratkaisuihin – etsit, kehität ja käyttöönotat uusia liiketoimintaa edistäviä operatiivisia ratkaisuja. Jalkautat yhdessä tiimien kanssa Lumon brändiä ja uusia toimintamalleja maayhtiöihin. Toimit myös globaalien markkinointiprojektien vetäjänä sekä koordinoit maiden kanssa projektien onnistumisen ja aikataulut. Varmistat yhteistyössä muun tiimin kanssa, että markkinointi on myyntiä tukevaa ja tavoitteellista. Raportoit konsernin henkilöstöjohtajalle, toimipisteesi on Vantaalla.

Voisit olla meille sopiva henkilö, mikäli tunnet laaja-alaisesti, miten markkinoinnin avulla voidaan tukea strategiaamme, liiketoiminnan tavoitteita ja brändiämme sekä luoda kilpailukykyä. Sinulle on selvää, että markkinoinnin onnistumista arvioidaan selkeillä mitattavilla tunnusluvuilla ja pusket sinnikkäästi niitä kohti yhdessä tiimisi kanssa.

Tässä tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

• Soveltuva markkinoinnin tai liiketalouden korkeakoulututkinto  sekä vähintään 4 vuoden työkokemus markkinoinnista

• Aitoa kiinnostusta markkinoinnin liiketoimintalähtöiseen kehittämiseen sekä vahvaa kokemusta markkinoinnin operatiivisesta johtamisesta

• Hyvät projektinjohtotaidot

• Kokemusta globaalista markkinoinnista ja konkreettisia näyttöjä niiden kehittämisestä

• ”Kyllä hoituu”- asenne

• Sujuvaa englannin kielen taitoa

Erityisesti arvostamme, mikäli sinulla on osaamista toteuttaa sekä online- että offline- asiakaskokemuksen kehittämisestä myynti- ja asiakasrajapinnassa visiomme ”Paras ja halutuin” mukaisesti. Arvostamme myös markkinoinnin automaatio kokemusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan näköalapaikalle kannattavasti kasvavan ja aidosti kansainvälisen yrityksen markkinoinnin kehittämiseen. Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Haluatko liittyä Lumon työyhteisöömme? Täytä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2021.

Lisätietoja työtehtävästä:

Konsernin henkilöstöjohtaja Kimmo Hilliaho, p. 0400780909

Ma 6.9.2021 klo 12.00-14.00 välisenä aikana

Ma 20.9.2021 klo 12.00-15.00 välisenä aikana

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495278
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa