Group Manager
Fujitsu Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Me Fujitsussa rakennamme ihmiskeskeistä verkostoitunutta yhteiskuntaa, jossa tieto- ja viestintäteknologia ratkoo yhteiskunnan ja ympäristön haasteita sekä mahdollistaa ihmiskunnan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa. Muovaamme asiakkaidemme digitaalista tulevaisuutta aina strategian määrittelystä ja digitaalisen alustan luomisesta palveluiden käyttöönottoon ja asiakaskokemuksen mittaamiseen asti. Tarjoamme ratkaisuja digikehitykseen tekoälyn, esineiden internetin, analytiikan, robotiikan ja lohkoketjujen alueilla. Suomessa meitä fujitsulaisia on noin 1700.

Haemme mielellään kokenutta ja IT-palvelutuotannon tulevaisuuden kehityksestä kiinnostunutta

GROUP MANAGERIA

vastaamaan palvelutuotannon palvelin- ja levykapasiteettipalveluiden sekä varmistuspalveluiden parissa toimivan ryhmän roiminnasta. Toimipaikkasi on esisijaisesti Helsinki ja käytäntöinä joustavat etätyömahdollisuudet.

Mistä on kyse?

Tässä tehtävässä johdat noin kahdenkymmenen henkilön asiantuntijaryhmää, joten tuotannon operatiivinen toiminta on sinulle tuttua ja mieluisaa. Kyseessä on esihenkilörooli, josta sinulla on joko aiempaa kokemusta tai olet kerännyt tarvittavat valmiudet siirtyä urallasi esihenkilöksi. Tehtävässä huolehdit ryhmän toiminnan ohjaamisesta ja kehittämisestä palveluiden muutostarpeiden mukaisesti. Koet itsenäisen ja vastuuta ottavan työskentelyn omaksesi ja tiedät mitä pitkäjänteinen tavoitteellinen johtaminen vaatii. Sinulla on kokemusta muutoksen johtamisesta asiantuntijaorganisaatiossa ja hallitset vastuualueen palveluiden sekä kehitysprojektien taloushallinnan. Osallistut aktiivisesti kapasiteetin hallintaan ja teet yhteistyötä laite- ja ohjelmistotoimittajien kanssa.

Mitä odotamme uudelta Group Managerilta?

Tehtävässä olet kiinteästi mukana tulevaisuuden ratkaisujen ja palveluiden suunnittelussa sekä kehittämisessä. DevOps ja IaC ovat sinulle tuttuja käsitteitä ja tiedät, miten niitä voidaan hyödyntää palvelutuotannossa ja palvelukehityksessä. Ymmärrät muuttuvan toimintaympäristön vaikutukset, ja olet myös itse kiinnostunut tekniikasta ja itsesi kehittämisestä. Et pelkää tarttua ongelmiin rivakasti ja pystyt pitämään langat käsissä myös niiden asioiden osalta, jotka eivät ole sinulle kaikkein tutuimpia. Tukenasi ovat yksikön kokeneet kollegat niin Suomessa kuin Fujitsun globaalissa organisaatiossa.

  • Tuntemusta kapasiteetti-, järjestelmähallinta- ja tietoliikennepalveluiden kokonaisuudesta
  • Tunnet nykyaikaisen Hybrid Cloud kokonaisuuden pääpiirteet ja ohjelmisto-ohjauksen vaatimukset
  • Hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä nopeatempoisissa ja muuttuvissa työtilanteissa
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • Positiivista ja kehittävää asennetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

IT-palvelutuotannon käytäntöjen ja prosessien tunteminen on sinulle eduksi esim. ITIL. Arvostamme kykyä kehittää olemassa olevia toimintamalleja ja ratkoa rakentavassa hengessä eteen tulevia haasteita. Aiempi kokemus ohjelmisto-ohjauksesta ja DevOps -toimintamallista katsotaan eduksi.

Tervetuloa joukkoomme!

Sinulla on tilaisuus työskennellä kansainvälisessä ja kehittyvässä ympäristössä tukenasi osaavat ja mukavat tiimiläiset. Fujitsulla työntekijöistä pidetään huolta monin tavoin - käytössäsi ovat esimerkiksi liikunta- ja lounasetu, työmatkailun tuki, sairaan lapsen hoitopavelu, sekä kattavat työterveyspalvelut sekä joustavat etätyömahdollisuudet. Yhteisöllisyyttä pidetään yllä mm. erilaisten aktiviteettikerhojen avulla. Isona talona meillä on myös erinomaiset uralla kehittymisen mahdollisuudet ja tavoitteenamme onkin luoda työntekijöillemme parhaat mahdolliset puitteet ja työelämän tuen, jotta sinä voit onnistua työssäsi ja kehittyä urallasi!

Lue lisää siitä, millaista meillä on olla töissä: www.fujitsu.com/fi/careers     

Kiinnostuitko?

Lähetäthän CV:si ja mielellään myös saateviestin/hakemuksen palkkatoiveineen urasivujemme kautta. Käsittelemme ehdokkaita rekrytointiprosessin aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Classic & Hybrid IT Mikko Hiipakka ja Department Manager Ismo Pulli, voit laittaa heille sähköpostia etunimi.sukunimi@fujitsu.com. Mikon tavoitat myös ma, ti tai pe klo 9-10 välillä soittamalla numeroon 0405327313.

Huomioithan, että tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot