(Poistunut julkaisusta)

Group Manager
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Etsimme nyt ihmisten johtamiseen intohimoisesti suhtautuvaa moniottelijaa luotsaamaan toimitustiimiä Delivery Services – osastolle.

Delivery Service -osasto vastaa yritysasiakkaiden palveluiden toimittamisesta. Toimitustiimien tehtäviin kuuluu tiivis yhteistyö yritysasiakkaiden kanssa, tilausten vastaanotto sekä käsittely, palveluiden toimittaminen eri tietojärjestelmien avulla ja yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa. Tiimin esimiehenä vastaat tiimin operatiivisesta toiminnasta ja onnistumisesta yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Teliassa esimiehen tehtävä on johtaa ihmisiä niin, että he kokevat työssään innostusta ja onnistumisia. Lisäksi esimiehenä sinun tehtävänäsi on sitouttaa tiimi yhteisiin tavoitteisiin, johtaa suoritusta ja valtuuttaa. Ymmärrät myös mahdollistajan roolisi, luotsaat joukkoasi kohti yhteistä maalia ja ymmärrät tunnustuksen, palautteen annon sekä valmennuksen merkityksen. Rohkaiset tiimiäsi ylittämään itsensä, autat löytämään merkityksiä ja kehität osaamista. 

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden tulla luotsaamaan osastoamme kohti New Generation Telcoa. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään niin esimiehenä kuin ihmisenäkin. Ympärilläsi on innostunut ja ammattitaitoinen kollegoiden ja asiantuntijoiden joukko, joten yksin et meillä jää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää valmentavaa otetta esimiestyöhön ja rohkeutta johtaa ihmisiä läheltä. Telian B2B palveluiden tuote-, prosessi- ja järjestelmätuntemus ovat avuksi tiimiesimiehen tehtävässä, mutta ei ehdoton edellytys. Olet jo ansainnut kannuksesi esimiehenä ja muutosjohtaminen on ollut osa arkeasi aiemmalla esimiesurallasi. 

Toivomme sinun olevan vahva joukkuepelaaja, joka kannustaa omalla esimerkillään myös muita kasvamaan ja kehittymään. Arjen haasteiden keskellä sinulla on paineensietokykyä, priorisointitaitoja sekä ajanhallintataitoa. Sinulla on kykyä toimia aktiivisena osastosi johtoryhmän jäsenenä, olet sosiaalisesti lahjakas ja viestit selkeästi niin suomeksi kuin englanniksikin. Olet valmis matkustamaan ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava.

Engage, empower & encourage! Innostuitko?​ Lähetäthän hakemuksesi nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 27.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riittakaisa Kässi puhelimitse 040 3022597:  to 15.3 klo 15-16 ja ke  21.3 klo 15-16.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!