(Poistunut julkaisusta)

Group Manager Inbound
Lowell Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

 

Nuorekas ja asiantunteva asiakaspalveluyksikkömme palvelee vuosittain satoja tuhansia suomalaisia laskuihin ja maksamiseen liittyvissä asioissa. Contact Centerissämme toimii yli 80 alan ammattilaista, jotka vastaavat kuluttaja- ja yritysasiakkaidemme yhteydenottoihin viidessä eri tiimissä Turussa ja Lahdessa.

 

Etsitkö työtä, jossa saat paljon vastuuta ja pystyt omalla persoonallasi innostamaan tiimiäsi ja kollegoitasi hyviin tuloksiin? Haluatko kehittää aktiivisesti työympäristöäsi ja itseäsi?

Oletko sinä etsimämme uskottava vaikuttaja ja kokemusta omaava

 

Ryhmäesimies

 

Toimit Turun asiakaspalvelun inbound-tiimin esimiehenä valmentaen ja auttaen tiimisi jäseniä loistamaan ja ylittämään itsensä. Vastaat tiimisi tavoitteiden täyttymisestä niin päivittäisellä tasolla kuin pidemmälläkin aikavälillä. Teet töitä tiimisi lähellä motivoiden ja sparraten. Huolehdit myös työviihtyvyydestä ja osaamisesta sekä laadun ja tulosten jatkuvasta parantamisesta. Tunnet Contact Centerin asiakaspalvelun tehtävät hyvin ja osallistut päivittäiseen työhön myös itse.

 

Etsimme energistä, aktiivista ja aloitekykyistä ihmistä, joka kokee ratkaisukeskeisen ja tavoitteellisen asiakaspalvelun omaksi vahvuudekseen. Sinulle puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu on luontevaa, mukaudut muutoksiin ketterästi ja suhtaudut intohimoisesti tiimisi onnistumiseen. Olet helposti lähestyttävä, viihdyt ihmisten parissa ja luot omalta osaltasi miellyttävää työskentelyilmapiiriä. Saat ihmiset innostumaan omalla positiivisella persoonallasi.

 

Edellytämme Contact Center – maailman tuntemusta tai kokemusta muusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta. Edellytämme lisäksi aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Sinulla on valmiudet käyttää taloudellisia mittareita toiminnan kehittämisen tukena. Olet asiakaslähtöinen tehopakkaus ja ylpeä siitä. Palvelemme asiakkaitamme myös iltaisin, joten olethan valmis työskentelemään joustavasti aukioloaikojemme mukaan.

 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kehittyviin palveluihin, itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen monimuotoisessa työyhteisössä.

 

Lowell on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet (mm. etätyö) sekä ihanat, energiset ja rohkeat ihmiset ympärille. Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen 20.1.2019 mennessä. Hae pian, sillä aloitamme haastattelut heti hakemusten saavuttua.