(Poistunut julkaisusta)

Group Manager, Analytics
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Haemme Veikkauksen keskitetyn analytiikkatiimin vetäjäksi vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja ratkaisulähtöistä Group Manageria.

Group Manager, Analytics

Tiedolla johtaminen ja sitä tukeva analytiikka on Veikkauksen toiminnan keskiössä. Veikkaus haluaa olla kansainvälisessä kilpailussa pärjäävä moderni pelitalo – panostamme vahvasti asiakas- ja pelaamiskokemuksen kehittämiseen kaikissa kanavissa. Meillä on Suomen suurin verkkokauppa sekä yksi Suomen suurimmista asiakaskannoista ja kattavimmista tietovarastoista. Palveluissamme vierailee viikoittain keskimäärin yli 1,5 miljoonaa uniikkia kävijää ja pelitapahtumia on vuosittain satoja miljoonia.

Tehtäviisi kuuluu n. kymmenhenkisen analytiikkatiimin vetäminen ja kehittäminen Veikkauksen strategian kannalta keskeisellä alueella. Tiimisi koostuu kokeneista Data Scientisteista ja data-analyytikoista. Analytiikkatiimin tehtävänä on tukea Veikkauksen kaikkia yksiköitä matkalla seuraavalle tasolle asiakasymmärryksen, analytiikan ja tekoälyn hyödyntämisessä. Edistämme asioita tiiviisti yhdessä sidosryhmiemme kanssa – strategiakauden teemoina esim. ennustaminen ja liiketoiminnan jatkuva optimointi. Tiimisi vastuulla on mm. asiakassegmenttien ja -luokkien käyttäytymisen ennustaminen, pelikatteen optimointi vastuullisesti, NBA-mallinnus, tuotteiden välisen kannibalisaation hallinnan tukeminen, markkinoinnin tuoton ennustaminen, rahanpesun ehkäisyn tukeminen ja pelien sisäisen pelaajakäyttäytymisen ymmärtäminen.

Toivomme sinulta näkemyksellisyyttä tuoda ennustava analytiikka aidosti osaksi liiketoimintaa ja palvelukanavia sekä kykyä viedä tiedolla johtamisen kulttuuria Veikkauksessa eteenpäin. Näytät tiimillesi suuntaa innostavalla otteella. Olet erinomainen ihmisten valmentaja, herätät luottamusta, annat vastuuta ja ruokit joukkuepeliä yli organisaatiorajojen. Tunnistat proaktiivisesti analytiikan ja tekoälyn hyödyntämisen kohteita. Saat vietyä asioita tehokkaasti maaliin. Haluat kehittää ja kehittyä jatkuvasti – nostat aktiivisesti esiin omia näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi data- ja analytiikka-alueella myös kollegoitasi sparraten. Hyvä ajankäytön hallinta rahapelialan hektisessä sykkeessä on välttämätöntä.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja vahvaa kokemusta erityisesti asiakasanalytiikasta ja tilastollisten menetelmien hyödyntämisestä. Kokemus ihmisten johtamisesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, mikäli olet muuten huipputyyppi. Samoin kokemus analytiikkatyökaluista (esim. SAS Viya, SAS Enterprise Guide, SAS Enterprise Miner tai vastaavista), itsepalveluanalytiikkatyökaluista (esim. Power BI, Qlik Sense, Tableau), ohjelmointitaidoista (SQL, R, Python) ja tekoälyn hyödyntämisestä katsotaan eduksi kuten myös innostus uusimpia teknologioita ja menetelmiä kohtaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Veikkauksen strategian kannalta keskeisessä roolissa, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, loistavat kollegat sekä hyviä kehittymismahdollisuuksia innostuneessa ilmapiirissä. Merkityksellisyyttä työhön tuo myös Veikkauksen yhteiskunnallinen erityistehtävä pelihaittojen ehkäisyssä ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Työpaikka sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa, Helsingissä, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Työmme on joustavaa ja käytössämme on erinomaiset välineet työtehtävien tekemiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Lauri Halkola (040 667 4613 tai lauri.halkola@veikkaus.fi tai www.linkedin.com/in/laurihalkola/). Puhelinajat: ma 3.6. klo 16-17, to 6.6. klo 16:30-17, ke 12.6. klo 8-9.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 16.6.2019.

Valittavasta hakijasta tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.