Group IT Manager
Newsec

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Suomen IT-päällikkö kansainväliseen kiinteistöalan kasvuyritykseen, (infrastruktuuri ja lähituki)

Työpaikan sijainti: Helsinki

 

Miltä kuulostaisi IT-päällikön tehtävä pohjoismaisessa työympäristössä, jossa pääset vaikuttamaan IT-kehittämisen strategisiin päätöksiin ja niiden jalkauttamiseen Suomessa? 

Näkisitkö itsesi johtamassa tiimiä, joka vastaa Suomessa 650 osaajan IT-ympäristön toiminnasta ja lähituesta vakaasti kasvavassa yrityksessä?

Saisiko inhimillisempi työelämä sinut vaihtamaan työpaikkaa, jolloin elämääsi jäisi tilaa muullekin kuin työnteolle?

Etsimme kiinteistöalan edelläkävijäyritykseemme Suomen Group IT Manageria ottamaan kokonaisvastuun IT-tiimimme vetämisestä ja IT-toimintojemme kehittämisestä kotimaassa.

Mitä Suomen Group IT Managerin pesti pitää sisällään Newsecillä?

Vastaat tiimisi kanssa siitä, että IT-järjestelmämme, sovelluksemme, IT-laitteemme, tietoturva-asiat ja päivittäinen IT-lähituki toimivat jouhevasti kaikilla 12:lla aluetoimistollamme sekä etänä. Sinun ja tiimisi asiakkaina ovat yrityksemme 650 Suomessa työskentelevää työntekijää, joita autatte onnistumaan omassa työssään. Tavoitteenanne on tiimisi kanssa varmistaa, että IT toimii niin, “ettei sitä oikeastaan edes huomaa”.

Tulet tiiminvetäjäksi kolmelle IT-asiantuntijalle ja ohjaat aika ajoin ulkoisten kumppanimme työtä, mikäli lisäkäsipareille tulee tarvetta. Työpisteesi sijaitsee Postitalossa Helsingin keskustassa, mutta sinulla on luonnollisesti mahdollisuus tehdä töitä myös etänä.

Sinulla on myös tärkeä rooli osana konsernitasoista IT-tiimiämme, jossa piirrämme yhdessä isommat strategiset suuntaviivat ja roadmapit IT-toimintoihimme. Olemme parhaillaan yhtenäistämässä IT-käytäntöjämme ja -järjestelmiämme, ja tässä pääset huolehtimaan, että myös me Suomessa siirrymme käyttämään yhä enemmän koko kansainvälisen Newsecin yhteistä IT-infraa ja -käytäntöjä. Suomen erityistarpeiden osalta myös neuvottelet ja huolehdit tarvittavat sopimukset sekä lisenssit kuntoon.

Esimiehesi Jonas auttaa sinua onnistumaan työssäsi Ruotsista käsin ja vastaavasti pidät häntä ajan tasalla yhdessä asetettujen tavoitteiden edistymisestä. Vaikka tehtävään liittyy olennaisesti yhteistyö koko kansainvälisen IT-tiimin kanssa, matkustamista tehtävässä on kuitenkin harvemmin.

Mitä tehtävässä on tarkoitus saavuttaa?

Tällaisia tavoitteita kohti etenet 6 kuukauden aikana:

 • Sisäiset asiakkaamme kiittelevät edelleen ohjaamaltasi tiimiltä saamaansa asiakaspalveluhenkistä, helposti ymmärrettävää ja ripeää IT-tukea.
 • Olet ottanut ohjenuoraksesi yhteiset koko Newseciä koskevat IT-tavoitteemme ja käynnistänyt niitä edistävät toimenpiteet Suomessa.
 • Olet löytänyt hyvän tiimikaveruuden ja yhteisen sävelen sekä oman tiimisi kanssa Suomessa että kollegoidesi kanssa Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.
 • Olet jo ehtinyt havaita ja esittää ensimmäisiä parannusehdotuksia, joilla voimme kehittää IT-ympäristöämme yhä toimivammaksi ja kustannustehokkaammaksi.

Niinpä olet 12 kuukauden kuluttua edennyt pisteeseen, jossa:

 • Olet antanut oman panoksesi koko Newsecin yhteisen IT-ympäristön muodostamiseen.
 • Sisäiset asiakkaamme arvioivat saamansa IT-tuen tason korkeaksi.
 • Olet ottanut budjetoinnin haltuun ja saanut tehostettua IT-kustannuksia yhdessä kansainvälisten kollegoidesi kanssa.
 • Olet kuljettanut Suomen IT-toimintoa näkyvästi Newsecin yhteisen IT-strategian mukaiseen suuntaan.

Mitä sitten tarvitset onnistuaksesi näissä tavoitteissa? 

Tässä työssä onnistut, kun sinulle johtaminen ei ole vain sivurooli, vaan haluat todella panostaa esihenkilönä toimimiseen. Sinulla on jo työhistoriassasi esimerkkejä johtamistaidoistasi, joissa yhdistyvät ihmisten luotsaaminen ja kyky strategiseen johtamiseen.

Sinulla on myös ymmärrys siitä, millaista arkea eletään yrityksen sisäisissä liiketoimintaa palvelevissa IT-toiminnoissa, ja riittävä tekninen taito etsiä ratkaisua monenlaisiin eri IT-pulmiin.

Koska meillä on kollegoita ulkomailla ja monien yhteistyökumppaneidemme työskentelykieli on englanti, englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on tässä roolissa tarpeen. Asiakkaidemme ja Suomen IT-tiimin kanssa työskentelemme suomeksi.

Miksi sinun ei kannata jättää väliin tätä tilaisuutta?

Newsecillä sinulla on taustatukenasi useita rautaisia ammattilaisia, joiden kanssa voit pallotella ajatuksiasi onnistuaksesi omassa työssäsi. Ajattelemme, että oppiminen vaatii myös virheiden tekemistä ja siksi työssä täytyy olla hiukan pilkettä silmäkulmassa.

Sinulla on vapaus rakentaa työstäsi oman näköistä – esimiestäsi Jonasta kiinnostaa enemmän työsi tulokset kuin päivittäinen tekemisesi. Myöskään työaikoja emme leimaile, mutta kirjaamme käytettyä työaikaa itse ylös ymmärtääksemme, mihin aikaa käytämme, ja ohjataksemme, miten työtämme priorisoimme.

Vaalimme inhimillistä työelämää, jossa on tilaa myös muulle elämälle. Meillä on vakaa uskomus, että joustavassa työympäristössä viihdyt meillä pidempään, ja silloin pääsemme yhdessä myös parempiin tuloksiin. Vaikka rinnan röyhistely saa punan poskille, mainittakoon, että olemme sijoittuneet Suomen parhaiden työpaikkojen listalle jo yli 10 vuotta putkeen.

Entäpä mitä Newsec voi tarjota sinulle tämän tehtävän jälkeen? Kun nykyiset tavoitteet tässä tehtävässä on saavutettu, sinulla on mahdollisuus ponnistaa myös muihin pohjoismaisiin IT-rooleihin ja -projekteihin, joita kova kasvumme luo.

Seuraavaksi haluaisimmekin kuulla sinusta – toimi näin!

Nyt haluaisimme kuulla sinusta! Jotta tuleva esimiehesi (Group CTO) Jonas pääsee tutustumaan sinuun, lähetä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta englanniksi 2.3.2021 mennessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta odottele viimeiseen hakupäivään. Haastattelut järjestämme virtuaalisesti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Jonas kertoo mielellään lisää. Hänet tavoitat parhaiten 18.2. klo 14:00 - 16:00 ja 25.2. klo 14:00 - 16:00 numerosta +467 045 698 75. Voit myös laittaa sähköpostia (englanniksi tai ruotsiksi) osoitteeseen jonas.andersson@newsec.com.

Tutustu lisää Newseciin työpaikkana! >> https://www.newsec.fi/newsecista/tule-meille-toihin/ 

Tai tiedätkö jonkun, jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro hänelle!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1424108
 • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki