Group Financial Controller
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme Group Financial Controlleria vastaamaan konsernin taloushallinnosta. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä pääset osaksi energia-alan tulevaisuusmatkaa, ja kehittämään aidosti murroksen keskellä olevan konsernin taloushallintoa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.
Roolissa vastaat keskeisesti Helenin yhtiöiden ulkoisen laskennan suunnittelusta, organisoimisesta ja toteuttamisesta, sekä konsernilaskennasta. Vastuullesi kuuluu myös konsernin maksuliikenne. Järjestelmien kehitys on olennainen osa tehtäviäsi ja vetovastuullasi on erilaisia muutosprojekteja. Toimit talouden palvelut -yksikön esihenkilönä laajassa vuorovaikutuksessa konsernin sidosryhmien kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään viiden vuoden monipuolista kokemusta taloushallinnon kokonaisvaltaisista tehtävistä sekä esihenkilönä toimimisesta. Tehtävässä menestymistä auttaa IFRS laskennan osaaminen ja kokemus yhtiöistä, joilla on rahoitusinstrumentteja, vahva osaaminen erilaisista taloushallinnon järjestelmistä on eduksi. Toivomme että olet ollut vetämässä muutosprojekteja, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kyky selvittää ongelmatilanteita.
Toivomme sinusta energistä ja kehityshakuista kollegaa, joka tempaa muutkin mukaan muutosmatkaan. Takaamme sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä yhdessä ammattitaitoisen taloushallinnon tiimin kanssa.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Timo Rajalalta (+358407728060/ timo.rajala@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse 25.10 klo 15.30-16.30 ja 29.10 klo 15.00-16.00. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 1.11.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot