(Poistunut julkaisusta)

Group Financial Controller
Marinetek Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haemme Marinetek Group Oy:lle Group Financial Controlleria,
jolla on vahvaa osaamista projektiliiketoiminnasta ja tuotannosta.

Tarjoamme sinulle haastavan työn kansainvälisessä ympäristössä.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään vastuullisessa ja esimies tehtävässä konsernin taloushallinnossa. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. budjetointi, ennusteiden tekeminen, konsernin kuukausi raportointi, tytäryhtiöiden konsolidointi ja kassavirran hallinnointi. Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen tilinpäätöksen tekemiseen sekä veroasiat. Vastaat yrityksen kirjanpidosta sekä resurssoinneista ja autat kehittämään yrityksen taloushallintoprosesseja tukemaan liiketoiminnalle määriteltyjä tavoitteita.

Toivomme, että sinulla on soveltuvan kaupallisen koulutuksen (KTM tai vastaava) lisäksi useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä tilinpäätös mukaan lukien. Tunnet kirjanpito- ja verolait sekä hyvän kirjanpitotavan. Toivomme myös analyyttista ja vastuullista työotetta sekä erinomaisia analysointi- ja raportointitaitoja. Kansainvälisessä ympäristössä työskenteleminen edellyttä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa, lähetä CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 28.4.2019 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.4.2019 klo 9.00 – 10.00 seniorikonsultti Eila Eklund, p. 050 345 4296.