Group Financial Controller vakituiseen esimiestehtävään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018Työn kuvaus:
  Me adeccolaiset teemme työtämme intohimolla ja rakkaudesta lajiin. Jos sinä tunnet samoin omaa työtäsi kohtaan, kannattaa jatkaa lukemista, sillä haemme nyt Adecco Finland Oy:n pääkonttorille Tikkurilaan tai konttoriimme Tampereelle osaavaa Group Financial Controlleria vakituiseen työsuhteeseen.
 
Etsimme sinua, jos sinulla on kokemusta ja näyttöjä vaativista kirjanpidon tehtävistä, mieluiten sekä sisäisen että ulkoisen laskennan puolelta ja konsernilaskennasta.  Pystyt suoriutumaan työstäsi myös paineiden alla ja olet innostava esimies. Työskentelytapasi on positiivinen ja palveluhenkinen. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja IT-taitosi ovat ajan tasalla.  Arvostamme myös osaamista kontrollien ja kirjanpidon suhteen, esim. tilintarkastuskokemuksesta sekä kokemuksesta kontrollien kehittämisestä on varmasti apua.
 
Group Financial Controllerina tehtäviisi kuuluu kirjanpidon oikeellisuudesta vastaaminen Adecco Finland Oy:ssä, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadinta sekä muiden konserniyhtiöiden kirjanpidon tukeminen. Toimit myös kirjanpitotiimin esimiehenä. Hallinnoit konsernin sisäistä laskutusta ja reskontria. Lisäksi hoidat konserniraportointia, kassavirtaennusteita, konsernin verotukseen liittyviä asioita sekä viranomaisilmoituksia. Pidät yhteyttä tilintarkastajiin ja muihin keskeisiin yhteistyötahoihin. Osallistut myös asiantuntijana tietojärjestelmäprojekteihin.
 
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi laaja-alaisesti ja uramahdollisuuksia sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Tukenasi ovat mukavat työkaverit, kannustava tiimi ja avoin ilmapiiri.
 
Tuntuuko sinun työpaikaltasi?
 
Jos tuntuu, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse

janne.blomqvist@adeccogroup.com  . Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 15.6.2018.
 
Jos haluat vielä lisätietoa tehtävästä, voit olla yhteydessä talousjohtajaamme janne.blomqvist@adeccogroup.com tai puhelinnumeroon 040 7722173 (parhaiten tavoitettavissa maanantai- tai perjantai-iltapäivisin). Tule puhaltamaan kanssamme yhteiseen hiileen!

Asiakkaan tehtävänimike:  Group Financial Controller


Sijainti:  Vantaa


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Outi Lampinen


Toimipaikka:  HQ

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137373
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa